Multimedija

Koliko Često imate potrebe da vaše proizvode i usluge predstavite u najboljem svetlu? Često, naravno!

Sigurno ste svakodnevno u prilici da posežete za slikama, audio/video materijalom i da klijentima pokazujete raznorazne informacije.

Multimedijalne CD/DVD prezentacije objedinjavaju na jednom mestu tekst, zvuk, sliku i video materijal prikazujući proizvode, usluge i delatnosti na najbolji mogući način. Na CD ili DVD medijumu može se smestiti velika količina podataka. Na primer, video materijalom, mogu se prikazati turističke destinacije ili proizvodni procesi koji se teško mogu zamisliti samo uz fotografije ili tekst. Audio materijal može biti lagana muzika u pozadini, kazivanje poezije ili odlomci muzičkih numera. Ograničenja praktično ne postoje. Umnožavanje je veoma jeftino, i za razliku od štampanog materijala podatci se mogu menjati obzirom da se distribuja može raditi i elektronski, putem interneta.

Prezentacije se izrađuju na profesionalnom nivou i mogu se pokrenuti kako na Windows tako i na MacOS X platformi. Nije potrebno posebno poznavanje rada na računaru ili posebna instalijacija. Pokreću se automatski i veoma su lake i jednostavne za korišćenje.

....................
Želim da mi pošaljete ponudu za izradu multimedijalne prezentacije!