WEB dizajn i razvoj

Na internetu sam, dakle postojim!

Polako ali sasvim sigurno ovo postaje filozofija modernog doba. Internet je neiscrpno tržište i kao takvo, internet prezentacijne obavezno moraju imati jedinstven i prepoznatljiv dizajn koji podrazumeva jednostavno i lako pronalaženje traženih informacija. Planiranje i razvoj internet prezentacije kao i optimizacija za pretraživače su od presudnog značaja.

Svaki projekat je izazov za sebe i sa velikim zadovoljstvom pružamo savete kako bismo što bolje definisali projekat, želje i potrebe klijenta.

Klijentima pružamo kompletnu uslugu tako da uz izradu internet prezentacije vršimo i registracijiju internet domena (internet adresa sa .rs .co.rs .com .net .org ili drugim završetcima) i hosting (prostor na serveru).

Bilo da imate potrebe za malim prezentacijama ili o pravim internet prodavnicama koje obrađuju na hiljade artikala biće nam pravo zadovoljstvo da odgovorimo na vaše zahteve i izradimo Vaš WEB portal.


.........................
Molimo Vas budite slobodni i pogledajte naš webportfolio, cenovnik ili uslove poslovanja. Kontaktirajte nas putem obrasca za izradu ponude za internet prezentacije ili putem Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Registracija domena - Fizička lica
Registracija domena - Pravna lica