Pravila i uslovi poslovanja

Dizajn studio ClickMan je oformljen oko ideje da klijentima pruži kvalitetnu, efikasnu i brzu uslugu iz domena dizajna, pripreme za štampu, izrade multimedijalnih prezentacija, WEB dizajna i projektovanja kao i u domenu nabavke štampanog materijala.

Želja nam je da pratimo potrebe klijenta, da predlažemo rešenja i da prilikom definisanja projekta izađemo u susret i zajedno sa klijentom radimo na definisanju, specifikacija i neophodnih parametara za uspešnu, brzu i efikasnu realizaciju posla.

U cilju što uspešnije saradnje pokušali smo da definišemo nekoliko osnovnih načela kao što su:

Principi rada

  • Na osnovu usmenog ili pismenog zahteva od strane klijenta izrađuje se ponuda u kojoj se precizno i nedvosmisleno definiše projekat i uslovi saradnje

  • Posebno nam je drago kada je klijent spreman da zajedničkim snagama definišemo specifikacije projekta, bilo da je reč o tehničim rešenjima ili definisanju okvirnih budžeta za realizaciju projekta. Na ovaj način u fazi realizacije postiže se veća efikasnost i produktivnost uz manji utrošak sredstava i vremena.

  • Realizacija projekata započinje od momenta prijema overene ponude (pismeno ili putem e-mail poruke), ili potpisivanjem ugovora

Prava i obaveze

Cene, rokovi i uslovi plaćanja

Smernice za definisanje projekata

Za dodatne iformacije ili savete slobodno nas kontaktirajte putem obrazaca za upite za dizajn i pripremu, multimediju, 2D/3D animaciju, WEB dizajn i razvoj ili štampani materijal, preko Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili telefona na broj: +381 (0) 13 62 15 500 15.


.........................
Preuzmite cenovnik u PDF formatu: downloadbutton